Co jsme uvařili
Sailern 10° - světlé výčepní
Infuzně vařené výčepní pivo ze směsi 4 sladů a 2 českých chmelů. Kvašeno spodně.
JaFerda 11° - jantarový ležák
Infuzně vařená a spodně kvašená jedenáctka ze čtyř sladů (s podílem nakuřovaného sladu) a na třikrát chmelená třemi druhy chmele.
Negr 11° - Stout
Infuzně vařený Stout z 5 druhů sladů a chmelený dvěma německými chmely. Kvašeno svrchně.
Šmurýn 11° - polotmavý nakuřovaný ležák
Na dva rmuty vařený ležák, ze čtyř druhů sladů a dvou českých chmelů. Kvašeno spodně.
Bezedník 12° PREMIUM - vychytaný světlý ležák
Naše vlajková loď. Dekokčně vařený (2 rmuty), spodně kvašený ležák ze směsi pěti sladů. Natřikrát chmeleno jedním chmelem.
Brůno 13° - světlý ležák
Dekokčně vařený ležák z čistě českých surovin - směs Bruntálských sladů, Žatecký červeňák a Premiant.
Bezedník 13° - světlý ležák
Dekokčně vařený (2 rmuty), spodně kvašený ležák ze směsi pěti sladů. Natřikrát chmeleno dvěma druhy chmele.
Štěpán 14° - Vánoční polotmavý speciál
Dekokčně vařený speciál ze směsi 4 sladů a anglického chmele. Kvašeno spodně.
Šebestián 14° - weizen beer
Svrchně kvašené pšeničné pivo s německými chmely.
Karrel IV. 14° - polotmavý speciál
Infuzně vařený a spodně kvašený speciál z šesti sladů a dvou druhů chmele.
Nadýmák 15° - jantarový speciál s přídavkem nakuřovaného sladu
Infuzně vařený, spodně kvašený speciál ze směsi čtyř sladů ( s podílem nakuřovaného sladu z Bruntálu) a natřikrát chmelený třemi druhy chmele.
Záznamy: 1 - 13 ze 13