Co jsme uvařili

Vítek 10° - světlé výčepní

Dekokčně vařená výčepní desítka z čistě českých sladů a chmelů.

Sailern 10° - světlé výčepní

Infuzně vařené výčepní pivo ze směsi 4 sladů a 2 českých chmelů. Kvašeno spodně.

JaFerda 11° - jantarový ležák

Infuzně vařená a spodně kvašená jedenáctka ze čtyř sladů (s podílem nakuřovaného sladu) a na třikrát chmelená třemi druhy chmele.

Negr 11° - Stout

Infuzně vařený Stout z 5 druhů sladů a chmelený dvěma německými chmely. Kvašeno svrchně.

Šmurýn 11° - polotmavý nakuřovaný ležák

Na dva rmuty vařený ležák, ze čtyř druhů sladů a dvou českých chmelů. Kvašeno spodně.  

Bezedník 12° PREMIUM - vychytaný světlý ležák

Naše vlajková loď. Dekokčně vařený (2 rmuty), spodně kvašený ležák ze směsi pěti sladů. Natřikrát chmeleno jedním chmelem.  

Brůno 13° - světlý ležák

Dekokčně vařený ležák z čistě českých surovin - směs Bruntálských sladů, Žatecký červeňák a Premiant.

Bezedník 13° - světlý ležák

Dekokčně vařený (2 rmuty), spodně kvašený ležák ze směsi pěti sladů. Natřikrát chmeleno dvěma druhy chmele.

Kurýr 13° - světlý ležák

Infuzně vařený a spodně kvašený ležák z českých sladů a chmelů. 

Štěpán 14° - Vánoční polotmavý speciál

Dekokčně vařený speciál ze směsi 4 sladů a anglického chmele. Kvašeno spodně.

Šebestián 14° - weizen beer

Svrchně kvašené pšeničné pivo s německými chmely.

Karrel IV. 14° - polotmavý speciál

Infuzně vařený a spodně kvašený speciál z šesti sladů a dvou druhů chmele.

Nadýmák 15° - jantarový speciál s přídavkem nakuřovaného sladu

Infuzně vařený, spodně kvašený speciál ze směsi čtyř sladů ( s podílem nakuřovaného sladu z Bruntálu) a natřikrát chmelený třemi druhy chmele.

Záznamy: 1 - 13 ze 13